Hawke

Hawke Sport Optics on perustettu UK:ssa yli 15 vuotta sitten. Tänään Hawke on markkinajohtaja usealla toiminta-alueellaan ja tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja samalla kustannustehokkaita tuotteita tähtäinkiikareista katselukiikareihin, kaukoputkiin ja etäisyysmittareihin. Hawke on perheyhtiö, jonka pääkonttori on Suffolkissa, UK:ssa, ja toimii yli 60 maassa.
Hawken tuotteiden valmistusmaa on pääasiassa Kiina. Hawke kehittää jatkuvasti tuotteitaan asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Tuotevalikoimasta löytyy valikoimaa hyvin erilaisiin tarpeisiin, mutta olemme valinneet omaan edustukseemme vain laadullisesti ja ominaisuuksitaan parhaat tuotteet tältä valmistajalta.

  • Endurance ED-kiikarit
    Edullisempi ED-sarja Hawkelta. ED-lasi (Extra-low dispersion) tuottaa tavalliseen optiseen lasiin verrattuna kirkkaamman ja virheettömämmän kuvan. Kaikki kiikarit ovat vesitiiviitä ja typpitäytteisiä, ja niiden runko on tehty magnesiumista ja pintamateriaalina on hyvin suojaava kumipinnoite. Twist-up silmäsuppiloilla on helppo säätää kiikari silmille sopivaksi.
  • Frontier ED-X-kiikarit
    Legendaarisen Hawke Frontier ED-mallin seuraaja. Kiikarit ovat pienentyneet fyysisesti, kuvallisesti ne ovat vieläkin kirkkaampia kuin ennen. ED-lasin ansiosta kiikarien kuva on virheettömämpi ja dielektrisisesti päällystetyn BAK4-prisman vuoksi kirkkaampi. Nopea tarkennus, vain puolitoista kierrosta, keveys ja pieni koko tekee ED-X kiikarista verrattoman retkikumppanin.
  • Endurance ED-kaukoputket
    Endurance-sarjan kaukoputkissa on käytetty ED-lasia optiikassa (Extra-low dispersion) tuottamaan paras mahdollinen erottelukyky. Dielektrinen pinnoite optisissa pinnoissa parantaa valon kulkua ja siten kuvan laatua hämärissä olosuhteissa. Kaikki optiset pinnat ovat monikerrospinnoitettuja ja luonnollisesti tuotteet ovat typpitäytteisiä ja vesitiiviitä. Tuotteen prismat ovat BAK-4 porro-tyyppisiä, joiden yleisesti tiedetään tuottavan hyvä värintoistokyvyn sekä tarkkuuden. Pitkä 10 vuoden takuu varmistaa ostosi elinkaaren. Kaksialueinen tarkennus parantaa käyttömukavuutta, kumipinnoite sekä mukaan kuuluva jatkuvasti päälläpidettävä suojapussi (stay-on cover) puolestaan parantavat kestävyyttä kolhuja vastaan. Silmäsuppilo on säädettävä ja putkessa on ulosvedettävä vastavalosuoja.