Slik Pro CF-734

225,00 

Slik PRO CF-734 on kevyt ja tukeva jalusta luonnon tarkkailijalle tai luontokuvaajalle, joka ei halua kuljettaa mukanaan isoa ja painavaa jalustaa. Jalustassa on ns. A.R.S. (Anti-Rotation System), joka estää käyttäjän tahattomasti kiertävän jalustan jalkoja liikaa toistensa sisään. Jokainen jalka voidaan asettaa erikseen haluttuun kolmeen eri jalkakulmaan. Jalustan paino on vain 1,35 kg ja se sopii jopa 5 kg painoiselle kuormalle.  Jaloissa on 4 kpl kierrelukkoja ja keskiputkessa on tukeva koukku, johon voi ripustaa painon. Alin käyttöetäisyys esim. makrokuvatessa on vain 18 cm.

 

Product Code: N/A Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Slik tekee myös hyviä hiilikuitujalustoja, jotka saadaan monikerroslaminoinnilla vahvaksi, kestäväksi mutta silti keveiksi.

Tämä PRO CF-734 on pikkuveljensä PRO CF-634 tavoin kätevä, kevyt ja tukeva jalusta sellaisille luonnon tarkkailijalle tai luontokuvaajalle, joka ei halua kuljettaa mukanaan isoa ja painavaa jalustaa. Jalustassa on ns. A.R.S. (Anti-Rotation System), joka estää käyttäjän tahattomasti kiertävän jalustan jalkoja liikaa toistensa sisään. Jokainen jalka voidaan asettaa erikseen haluttuun kolmeen eri jalkakulmaan. Jalustan paino on vain 930 g ja se sopii jopa 3 kg painoiselle kuormalle.  Jaloissa on 4 kpl kierrelukkoja ja keskiputkessa on tukeva koukku, johon voi ripustaa painon. Alin käyttöetäisyys esim. makrokuvatessa on vain 18 cm.


Tekniset tiedot:

Kuljetuspituus: 47 cm
Maksimi korkeus: 165 cm
Minimi korkeus: 18 cm
Kiinnityskierre: 1/4″ tai 3/8″ (vaihdettavissa)
Keskiputken pituus: 32,5 cm
Paino vain: 1,35 g
Max kantavuus: n. 5 kg
Jalkaosia: 4

Katso tästä tuotteesta lisätietoa käyttötestistä vaikkapa tästä linkistä